Vlees voor katten.

Een volwassen kat eet ongeveer 20 gram vlees per kg eigen lichaamsgewicht.
Deze hoeveelheid verdeeld u over twee maaltijden. Kijkt u vooral naar u kat is hij jong en actief dan voert u meer dan wanneer het een oudere en minder actieve kat is. Dit komt omdat ze veel energie steken in het groeien. Geef u kat naar behoefte wat ze nodig heeft.

De kat overzetten van brok op vers? Tussen de maaltijd met brokjes en de maaltijd met vlees moet minstens 12 uur zitten. Zodra de kat vers vlees eet geen brokken meer aan bieden, dit komt de spijsvertering niet ten goede en de kat kan er ziek van worden. Begin met 1 of 2 soorten te geven en na een tijd kunt er steeds een smaak bij gaan geven. Let er wel goed op dat de kat binnen 24 uur gaat eten, na 48 uur kunnen er problemen met de lever ontstaan.

Sommige soorten zijn alleen gemalen voeding en deze producten bevatten uitsluitend diereigenvitaminen en diereigenmineralen. En er zijn ook complete soorten hierin zit 2.5% vitaminepremix.
Alles is zonder bindmiddelen, geur- kleur en smaakstoffen bereid.
Bewaren bij -20°C minimaal 6 maanden houdbaar.
Ontdooien in de koelkast, daarna 2 dagen in de koelkast houdbaar.

Kattenvoer is niet op voorraad en is alleen op bestelling voor zondag besteld dan is het donderdag in huis.

Catmeat
Gemalen vlees voor de kat wordt gemaakt van vlees waar uw kat bijzonder dol op zal zijn. In deze mixen worden duurdere vleessoorten en andere natuurlijke grondstoffen verwerkt, die uw kat nodig heeft en waar hij/zij bovendien dol op is. Katten zijn kieskeuriger dan honden, dus worden deze recepten met heel veel zorg samengesteld. Mocht uw kat het dan toch niet willen eten, mag u het altijd ruilen voor een ander product.